Haltusummer: Kesäyrittäjäksi?

Yrittäjäksi?

Oletko jäämässä koulusta kesälomalle ja mielessä yrittäminen? Monena kesänä uutisiin ja paikallisiin facebook-ryhmiin on noussut aktiivisia nuoria, jotka ovat keksineet itselleen hyvän kesätienestin. Tämä on mielestäni yrittäjyyttä parhaimmillaan ja mahtavaa nähdä, että nuoret saavat kotoaan kannustusta.

Meille syntyi idea siitä, että haluamme kannustaa tämän tyyppiseen tekemiseen ja tarjoammekin nyt yhdelle tulevalle yrittäjälle – tai kaveriporukalle – nettisivut, tilausjärjestelmän ja esim. instagram-fiidin näyttämisen sivuilla, jotta oman osaamisen esittely ja tilauksen vastaanottaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Kaikkea me emme kuitenkaan lupaa tehdä, hyvästä työn jäljestä ja mahdollisesta onlinemarkkinoinnista sinun pitää huolehtia itse (tai kaverin kanssa).

Jos siis koet, että olet valmis painamaan kesällä hommia ja kokeilemaan yrittäjyyttä, niin laitathan meille hakemusta. Suosittelemme hakemuksen muodoksi videota, jossa esittelet itsesi ja sen mitä ajattelit alkaa tekemään.

WordPress-/Digiosaajaksi?

Taipuuko tekniikka tahtoosi? Oletko hyvä esim. videoiden, animaatioiden ja hyvä tuottamaan sisältöä? Olisitko kiinnostunut kehittämään verkkosivuja ja niihin liittyvää markkinointia sekä esim. yhdistämään kuvia vaikkapa Twitteristä ja Instagramista sivuston alle?

Haluaisitko ympärillesi osaavia IT-alan ammattilaisia, jolta kysyä apua?

Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti auttaa valitsemaamme nuorta yrittäjää omien nettisivujensa kanssa. Lisäksi toimenkuvaan voidaan oman osaamisen pohjalta lisätä erilaisia mielenkiintoisia tehtäviä.

Tarjoamme sinulle, joka olet kiinnostunut alasta tai mahdollisesti aloittanut alaan liittyviä opintoja paikan kehittyä. Hae rohkeasti mukaan omalla esittelyvideolla.

Kriteerit

Ei koulutusvaatimuksia. Voit hyvin olla esim päättämässä peruskoulua tai lukiossa / ammattikoulussa.

Yrittäjäksi aikovan sijainnilla ei ole väliä. Henkilö voi itse päättää yrityksen perustamisesta tai esim. OP-Kevytyrittäjä -palvelun käyttämisestä. Haltu ei vastaa Yrittäjän tuottamista palveluista eikä sopimuksista.

IT-/digiosaajaksi valitun tulee pystyä työskentelemään Haltun tiloissa Tampereen keskustassa erityisesti alkuvaiheessa, jotta työjaksosta olisi mahdollisimman paljon hyötyä. Satunnaiset etäpäivät mahdollisia ja niistä sovitaan erikseen.

Hakemukset (linkit hakuvideoihin) pyydetään toimitettavan sähköpostilla osoitteeseen haltusummer@haltu.fi